Τα νέα μας...

Δημοσιεύτηκε 10/11/2013, 00:40
----------------------------------------------
Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Εθνική Έκθεση Ελληνικής Εκτροφής (μόνο για σκύλους ελληνικής εκτροφής) CAC – ΠΙΠΕΕ στις 02.11.2013 & η Διεθνής Έκθεση CACIB στις 03.11.2013 στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ιππασίας στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν η  Εθνική Έκθεση Ελληνικής Εκτροφής CAC - ΠΙΠΕΕ και η Διεθνής  Έκθεση CACIB, στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ιππασίας, στο Μαρκόπουλο Αττικής.

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι η συμμετοχή μας με το όνομα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» βραβεύτηκε ανεβαίνοντας  στην πρώτη (1η) θέση του βάθρου ως καλύτερος της φυλής Μολοσσός της Ηπείρου.

Επίσης, είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι στη γενική κατάταξη μεταξύ όλων των ελληνικών φυλών την Κυριακή αποκτήσαμε την 2η θέση, ενώ το Σάββατο την 4η.

Τα συγχαρητήρια μας σε όλες τις συμμετοχές.

Δείτε φωτογραφίες εδώ


----------------------------------------------

Δημοσιεύτηκε 09/11/2013, 23:55
----------------------------------------------
Πραγματοποιήθηκε το International Dog Festival - Athens 2013 το διήμερο 5-6 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό.

Με επιτυχία στέφθηκε η παρουσία μας στο International Dog Festival – Athens 2013, στο οποίο αναγνωρίστηκαν οι συμμετοχές μας ως καθαρόαιμα της ελληνικής φυλής, Μολοσσός της Ηπείρου.

Το «International Dog Festival – Athens 2013», αποτελεί ένα φεστιβάλ με μια ευρύτατη ποικιλία από διαγωνισμούς και επιδείξεις εκπαιδευμένων σκύλων το οποίο στοχεύει στην ανάδειξη του σκύλου ως μέλος της οικογένειας, ως φύλακα, ως κυνηγού, ως συντρόφου, αλλά και πιστού φίλου.

Με πληθώρα εκδηλώσεων οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα, στην διάρκεια του διημέρου, να γνωρίσουν σκύλους με μοναδικά χαρακτηριστικά από συγκεκριμένες φυλές καθώς επίσης, να παρακολούθησουν προγράμματα agility, εκπαίδευσης σκύλου (βασική υπακοή και φύλαξη), φροντίδας, καλλωπισμού, προϊόντα, εξοπλισμός άσκησης και άλλα πολλά.

Δείτε εδώ βιντεοσκοπημένα τα αποτελέσματα του Σαββάτου.(πηγή koe.gr)
Δείτε εδώ βιντεοσκοπημένα τα αποτελέσματα της Κυριακής.(πηγή koe.gr)

----------------------------------------------

Δημοσιεύτηκε 01/04/2011, 17:10
----------------------------------------------
Από 01/04/2011 βρίσκεται στον "αέρα" η ανανεωμένη σελίδα του Ελληνικού Μολοσσού μέσω της οποίας μπορείτε να σχολιάζετε online φωτογραφίες και όχι μόνο.

Στην νέα αυτή προσπάθεια δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή ώστε η γραφιστική προσέγγιση να μην είναι κουραστική για τον επισκέπτη και πολύ περισσότερο να υπάρχει εύκολη πλοήγηση και “νοητική συνέχεια” για τον χρήστη.

Η δόμηση της πληροφορίας ακολουθεί μια φιλοσοφία που περιλαμβάνει στο σύνολο τους εξοικειωμένους και μη χρήστες διαδικτύου ώστε σε καμία περίπτωση να μην μπορεί να αποκλειστεί κάποιος ο οποίος αγαπά τον Ελληνικό Μολοσσό ή επίσημα Μολοσσό της Ηπείρου, επιθυμεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για αυτόν ή θέλει να τον αποκτήσει.

----------------------------------------------Λίγα λόγια για εμάς...

Μάθετε λίγα λόγια για εμάς

Τα νέα μας...


Νέες Προσθήκες

Παρδάλης | Μολοσσός της ΗπείρουΟδυσσέας | Μολοσσός της ΗπείρουΦαίδρα | Μολοσσός της ΗπείρουΚλάρα | Μολοσσός της ΗπείρουΦαίδρα | Μολοσσός της Ηπείρου Μπέλλος | Μολοσσός της ΗπείρουΚλειώ | Μολοσσός της Ηπείρου
Μήτροπολη Καρδίτσας Τ.Κ. 43100 τηλ.: 6972 727235 e-mail: info@ellinikosmolossos.gr